Displaying Preview

Discussion Forums discussion Displaying Preview

This topic contains 0 voices and has 7 replies.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
Author Posts
Author Posts
March 18, 2006 at 6:01 pm #43

Grawebdesign
Member

Just upgraded to PN 2. Can’t find out how to get the preview to function??? Help plse or Ill have to use my old version for ever.

March 20, 2006 at 11:23 am #14909

simon
Key Master

Do you mean the HTML preview?

March 20, 2006 at 2:30 pm #14910

Grawebdesign
Member

yes, I can toggle the output screen but can’t get the preview to show.What am I missing?

March 20, 2006 at 5:16 pm #14911

simon
Key Master

You’re not missing anything right now, the HTML preview is something not yet added to PN2 – I currently just use a tool set-up to launch IE/Firefox. The preview window will be developed in version 2 at some point.

March 20, 2006 at 6:47 pm #14912

Grawebdesign
Member

thanks. I’ll watch for it.

Gord

August 22, 2006 at 10:03 am #14913

dooke
Member

Hi,

I’ve tried to start IE over tools but it didn’t work yet.

If somebody could me say which command and which parameters I need.

:)

September 19, 2006 at 8:53 am #14914

simon
Key Master

I think you should just need “%d%f” as the parameter for IE. Let me know if that doesn’t work.

September 20, 2006 at 9:33 am #14915

dooke
Member

I’ve tried it this way. Here are my configurations:

Command: C:ProgrammeInternet ExplorerIEXPLORE.EXE

Parameters: %d%f

By starting tool, IExplorer.exe process gets started but the task not and see no window.

FireFox works. :)

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.